MR motech ApS kan levere elevator i en robust kvalitet

Design og kvalitet

MR motech ApS leverer alle typer af elektriske elevatorer og hydrauliske elevatorer med eller uden maskinrum efter EN81-20 & EN81-50.

Vi opdeler i 3 produktlinjer for at gøre bestillingsprocessen så enkel som mulig.

MR Classic er personelevatorer i de mest gængse størrelser i design og udførelse, der passer til danske krav og kundeønsker. Valgmulighederne er relativt få – til gengæld er priserne meget konkurrencedygtige.

MR Flex er elevatorer til alle formål og i alle størrelser. Her kan I få specielle kabinemål, vinkelindgang, meget små elevatorer, store godselevatorer op til 25.000 kg last, bilelevatorer, lav grube, lav tophøjde og meget mere. Vores erfarne teknikere finder en løsning til netop jeres byggeri.

MR Design er elevatorer med ekstraordinær flot finish og særlige krav. Her kan vi deltage i projektering på et tidligt stadie, så det tilsikres, at de specielle ønsker også kan lade sig gøre inden for bygningens rammer. Det kan være panorama elevatorer, runde elevatorer eller særlige ønsker om finish.

Til alle produktlinjer har vi mulighed for at levere døre med brandklasse EI60 efter EN81-58, og vi kan også fortsat levere med svingdøre – sidehængslede døre.

MR motech ApS har eget produktprogram med stor mulighed for tilpasning til den konkrete opgave. Vi finder, i samarbejde med kunden, de rigtige tilpasninger under hensyntagen til driftsintensitet, den rådige plads og økonomiske forhold.

Tovbårne elevatorer leveres normalt uden maskinrum, det vil sige elmotoren sidder inde i skaktens top, og så er styringen placeret i et skab ved et af etagestoppene eller i et nærliggende teknikrum.

Elevatorens principielle opbygning kan være forskellig ud fra antal indgange, den rådige plads og den ønskede last, men alt det skal vi nok være behjælpelige med at få fastlagt.

Vi kan tilbyde elektriske tovbårne elevatorer med lav grube ned til 250 mm og lav tophøjde ned til 2.700 mm. Indtil videre kræver det dispensation fra Arbejdstilsynet. Kontakt os for mere information.

MR motech ApS kan levere hydrauliskdrevne elevatorer fra 225 kg op til 25.000 kg last.
Der er tale om solid kvalitet med en meget moderne styring og mange muligheder for tilpasninger. Hydraulik er fortsat en god løsning, hvis pladsen er trang eller ved store godselevatorer med relativt lav løftehøjde (dvs. under ca. 15 m)
Eksisterende hydrauliske elevatorer kan moderniseres med ny energieffektiv styring og udskiftning af sliddele efter en konkret vurdering.
Kontakt os for nærmere vejledning.

MR motech har opstillet i hundredvis af elevatorer uden på bygninger, i trappeløb eller på anden vis tilknyttet eksisterende bygning. Vores leverance kan være inklusiv stål eller aluminiumsskakt, gangbro eller repos. Vi kan også være behjælpelig med andre former for tilknyttede bygningsarbejder.

Vore elevatorer kan leveres i alle tænkelige størrelser, og derfor kan vi altid finde plads til en elevator i netop jeres byggeri. MR motech er også specialister i forhold, hvor der ikke er tilstrækkelig tophøjde eller grube plads. Vi kan levere elektriske elevatorer med grube 250 mm og tophøjde ned til 2.700 mm. Hydrauliske elevatorer kan vi tilbyde med tophøjde ned til 2.500 mm.

I begge tilfælde er der tale om elevatorer med en række ekstra sikkerhedsforanstaltninger, der er godkendt af internationalt anerkendte akkrediteringsfirmaer. Der skal dog altid søges dispensation i tilfælde, hvor de normale krav til grube og tophøjde ikke kan overholdes. Dette område er lidt komplekst, så kontakt os for en nærmere dialog.

MR motech ApS kan renovere alle typer af anlæg, og det vil i mange tilfælde være en mere økonomisk fordelagtig løsning frem for komplet udskiftning.

Vi tilbyder også renovering af eksisterende elevatorskakte.

Kontakt os for en konkret vurdering, og se mere om mulighederne nedenfor.

Et flot design og en god fornemmelse af kvalitet er vigtigt for hele bygningens udtryk. Derfor skal elevatorkabinen naturligvis have en lækker finish. Og når de mekaniske dele skal moderniseres, vil det være naturligt at få kabinen til at se ny og flot ud.

Elevatorkabinerne kan beklædes indvendigt med slebne rustfri stålplader, malede stålplader eller laminat.

MR motech ApS kan lave løsninger i træ eller træfiner eller kombinere forskellige materialer.

Alle kabinerne kan monteres med fenderlister og håndlister i mange varianter og forskellige typer af belysninger.

Når en elevator skal moderniseres, er dørene et meget vigtigt indsatsområde.

Driftsproblemer med automatiske døre er årsagen til en meget stor del af driftsstoppene for elevatorer og de omkostninger og gener, det giver for brugerne. Derfor er valget af den rigtige dør en meget væsentlig del af elevatoren.

MR motech ApS har designet en enkel og meget velfungerende dørmaskine, som vi anvender på vores egne døre og ved renoveringer.

Dørene kan leveres i brandklassificerede udgaver op til klasse EI120 efter EN81-58.

Dette er dørene til det hårde slid. Teamet bag MR motech ApS har stor erfaring med at fremstille sidehængslede døre til elevatorer, og vores døre er kendetegnede ved meget høj kvalitet og stor robusthed. Dørene kommer i mange varianter og egner sig både til boligbyggeri og til godselevatorer.

Vores døre bliver bl.a. benyttet på slagterier og andre fødevarevirksomheder, hvor de er udsat for intensivt brug gennem mange år.

Hos MR motech ApS leverer vi elevatorskakte til alle typer af byggeri.

Skaktene leveres oftest i en konstruktion med svejsede firkantrør eller RHS-profiler. Transporten til pladsen sker på lastbil, og skaktene hejses på plads med mobilkran.

I eksisterende bygninger er det ikke altid muligt at hejse ind gennem taget. I disse tilfælde vil skaktene blive bygget op på stedet.

Skaktene kan leveres med mange typer af beklædning, hvor malede stålplader og glas er de to mest anvendte.

MR motech ApS har stor erfaring med mange forskellige typer af glasskakte, og vi vil naturligvis gerne rådgive om både design og de tekniske muligheder og krav.

Info kommer snart